Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Francesc Colomé lliura les claus del nou CAP al director territorial del CatSalut

25/03/2019

Les instal·lacions estan molt avançades i s'espera que entrin en funcionament properament

L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha fet, aquest dissabte, el lliurament de les claus del nou Centre d'Atenció Primària al director del Sector sanitari Vallès Oriental del CatSalut, Joan Parellada. L'acte s'ha produït en presència del president de la Generalitat, Quim Torra, en el marc de la jornada Vine a conèixer l'Espai Can Prat, el nou equipament que entrarà en funcionament properament, amb els serveis d'ambulatori, biblioteca i pavelló poliesportiu.

Les instal·lacions del nou CAP estan molt avançades i ara queda en mans del CatSalut la instal·lació de mobiliari i l'equipament mèdic per a la posada en marxa definitiva.

El nou CAP, de 876 m2, consta d’espais diferenciats per a la recepció, l’administració, les àrees de medicina general i de pediatria, una zona polivalent, una aula d’educació sanitària i formació i diversos espais per al personal i els serveis interns. L’accés al CAP està situat a l’esplanada oest, a la confluència de la plaça de Can Prat i el carrer de Tagamanent.

 

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Lliurament de claus CatSalut
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)