Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Activada la prohibició de fer foc

15/03/2019

Entre el 15 de març i el 15 d'octubre no és permès fer foc sense permís

La Generalitat de Catalunya activa, com cada any, la prohibició de fer foc en terrenys forestals, estiguin o no poblats d'espècies arbòries, i a la franja de 500 metres que els envolta. Aquesta acció s'emmarca dins la campanya de prevenció d'incendis forestals que s'activa durant els mesos amb temperatures més altes i amb més risc d'incendi. 

Les indicacions són les següents:

- Es prohibeix encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina sigui la finalitat. Especialment, no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni fer focs d'esbarjo. 

- Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mata guspires.

- Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.

- Queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l'inici d'un foc; llançar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc i la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Podeu consultar el següent enllaç si heu de demanar un permís extraordinari: 

Recordeu que en cas d'observar foc o fum en entorn rural o forestal s'ha de trucar al telèfon d'emergències 112 i si us trobeu a les Franqueses també podeu trucar al telèfon 938 467 575.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana, Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Campanya de Protecció Civil
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)