Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Enric Masip realitzarà una sessió amb 50 jugadors de l'Handbol les Franqueses

14/03/2019

El clínic serà el proper dimarts, 19 de març, a la tarda al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall

Els jugadors dels equips de les categories Aleví Expert i Intanil de l'Handbol les Franqueses realitzaran un entrenament molt especial el proper dimarts. Enric Masip, exjugagor del Granollers, excapità del Barça i medallista als Jocs Olímpics de Sydney 2000, farà una sessió pràctica amb una cinquantena de nois i noies.

L'entrenament d'aquest dia, digirit per Masip, es basarà en explicacions tècniques i tàctiques que després els jugadors hauran de posar en pràctica sobre la pista. Aquestes sessions amb grans figures esportives són claus per a la formació tècnica dels joves esportistes i una bona eina que  complementa les sessions habituals. Serà entre les 17.45 i les 19.15 h i s'hi podrà assistir com a públic.

Arxivat a: Esports
Cartell del clínic
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2020 a les 15:02h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)