Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença el viatge a l'escola dels grans

12/03/2019

Una xerrada al Teatre Auditori de Bellavista informa sobre els tràmits de preinscripció a les famílies amb infants que entraran a P3

Una seixantena de famílies han començat el viatge a l'escola dels grans i ho han fet participant en la xerrada que des de l'àrea d'Educació es programa cada any abans de les preinscripcions escolars. Escollir escola és un repte per a moltes famílies i conèixer quins tràmits, quin calendari marca el Departament d'Educació i quins passos s'han de seguir són els dubtes que la xerrada "Comença el viatge a l'escola dels grans" intenta aclarir. 

Les 5 direccions de les escoles d'Educació Intantil i Primària del municipi han ajudat des de dalt l'escenari a traçar el millor camí per fer la preinscripció. En aquesta trobada no es parla de les escoles i dels seus projectes sinó de la part més feixuga i burocràtica per a matricular els infants. Serà durant les jornades de portes obertes quan les famílies podran conèixer com es treballa a cada centres escolar. 

A més a més, dels equips directius de les escoles de Primària, també van ser presents els representants municipals, l'alcalde, Francesc Colomé, i el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera; els tècnics de l'àrea, representants de les Escoles Bressol Municipals, dels instituts de Secundària i de les AMPA-AFA.

Tal i com marca el calendari publicat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la preinscripció escolar per a segona etapa d'Educació Infantil, Primària i Secundària serà entre els dies 29 de març i 9 d'abril. En el següent enllaç trobareu tota la informació disponible relativa a les jornades de portes obertes i a la preinscripció.

Arxivat a: Educació
Dalt l'escenari, l'alcalde, Francesc Colomé, el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera, els equips directius de les escoles i representants de les Escoles Bressol Municipals, de les AMPA i dels instituts de Secundària.
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 22:32h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)