Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 600 bikers de 10 nacionalitats, a la Copa Catalana Internacional de Corró d'Amunt

11/03/2019

Anton Sintsov i Magda Duran s'imposen a la categoria reina

Més de 600 bikers de més de 10 nacionalitats han participat en la Copa Catalana Internacional de Corró d'Amunt d'aquest diumenge, en una cursa que en la present edició ha pujat a categoria C2 i ha permès sumar més punts als corredors. 

La competició, la segona cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point, s'ha disputat sota un sol de justícia i els bikers han gaudit amb un recorregut variat, sense descansos, que ha fet especialment dura la prova. Amb tot plegat, la gran qualitat dels participants han propiciat moments èpics.

A la categoria reina, la pugna pel mallot de líder entre el francès Hugo Frechou, el bolivià Ever Alejandro i el rus Anton Sintsov ha finalitzat amb victòria d'aquest últim, que s'ha  imposat en la prova de Corró d'Amunt amb tan sols tres segons d'avantatge sobre Frechou. Sintsov es converteix, d'aquesta manera, en l'actual líder de la general. El podi de la prova l'ha completat el sub23 Filip Helta; mentre que Ever Alejandro s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça.

En categoria femenina, s'ha imposat la sub23 Magda Duran. La catalana, vigent campiona de la competició, se situa ara en el segon lloc de la general. Laura Terradas i Noemí Moreno han ocupat el segon i el tercer lloc, respectivament.

Els guanyadors en les altres categories han estat:


Junior: Jaume Bosch i Marina Allione
Cadet: Adrián Cuéllar i Sara Méndez
Màster 30: David Puig i Siska Marrecau
Màster 40: Antonio Olivares i Clara Soms
Màster 50: Jordi Hurtos
Màster 60: Josep Palomino

La prova, que ha finalitzat amb el lliurament de premis als primers classificats, s'ha clos de manera exitosa, tant per la qualitat que han exhibit els bikers en les diferents curses com pel fet d'haver estat la prova de la Copa Catalana Internacional de BTT que ha enregistrat més participació fins a la data a Corró d'Amunt.

Podeu consultar la galeria de fotos d'aquesta edició de la Copa Catalana Internacional de BTT de Corró d'Amunt (signades per Marta Costa) aquí 

Arxivat a: Esports
Copa Catalana Internacional BTT (Foto. Marta Costa)
Copa Catalana Internacional BTT (Foto. Marta Costa)
Copa Catalana Internacional BTT (Foto. Marta Costa)
Copa Catalana Internacional BTT (Foto. Marta Costa)
Podi categoria reina (Foto. Marta Costa)
Podi categoria reina (Foto. Marta Costa)
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/02/2020 a les 11:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)