Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Corró d’Amunt acull diumenge la Copa Catalana Internacional de BTT

06/03/2019

La prova puja de categoria al rànquing C2 de l’UCI i espera més de mig miler de participants

La Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point aterra aquest diumenge, dia 10 de març, a Corró d’Amunt, en un dels circuits més esperats pels bikers. Enguany la prova puja de categoria al rànquing C2 de l’UCI (Unió de Ciclistes Internacionals), una fita que el Club Ciclista Corró d’Amunt i tots els presents a la roda de premsa de presentació, celebrada ahir al vespre, han valorat molt positivament.

L’acte, que ha tingut lloc a la sala polivalent de la Zona Esportiva de Corró d’Amunt, ha comptat amb la presència de Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Juan A. Corchado, regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports;  Xavier Costa, vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme; Josep Mauri, president del Club Ciclista Corró d’Amunt; Jordi Masferrer, gerent de l’empresa Biking Point;  Jordi Casablanca, representant d’Ocisport, i els ciclistes Mar Franco i Israel Núñez.

Més presència internacional

Per a aquesta edició s’espera la participació de més de mig miler de bikers, amb  una representació internacional més nombrosa que altres anys pel fet  d’haver pujat a categoria C2. Josep Mauri  ha comentat que “em fa molta il·lusió presentar la prova d’aquest any, ja que donarà molts més punts UCI. Feia uns quants anys que es comentava de fer una C2 i ara ha estat possible, també gràcies a l’ajuntament i al Patronat d’Esports”.

De moment, les inscripcions van a molt bon ritme, segons el representant de l'empresa organitzadora del campionat, Jordi Casablanca. “Aquest any és preolímpic segur que hi haurà molts ciclistes d’aquí i de fora que voldran ser-hi per puntuar més", ha comentat. En aquest sentit, s'espera més participació de ciclistes francesos, italians, anglesos i belgues.

Una de les proves més esperades

Els bikers es trobaran diumenge amb un traçat molt semblant al de l’any passat, però que “incorporarà algunes novetats per fer-lo encara més atractiu”, ha dit Josep Mauri.  De fet, el recorregut de Corró d’Amunt,  que transcorre pel turó de Can Bertran, és un dels preferits pels ciclistes, ja que s’integra en la natura i convida a una marxa ràpida a la vegada que exigent. “És un circuit que agrada molt als bikers i l’esperen per l’ambient,  per la muntanya, pels corriols, per l’organització…. Té un encant especial”, ha conclòs Israel Núñez. De la seva banda,  Mar Franco ha afegit que “és una prova dura, però es gaudeix molt”.

El vicepresident de la Federació de Ciclisme, Xavi Costa també ha fet referència al voluntuariat: “hi ha molta gent que s’uneix només pel goig de veure el resultat d’aquesta prova. A més, per als ciclistes és una de les proves que més gaudeixen”.

Aquesta és la dissetena edició de la Copa Catalana Internacional a Corró d'Amunt. En aquest sentit, el regidor Juan Antonio Corchado ha agraït la feina feta pel Club Ciclista Corró d’Amunt  “que fa cada vegada la prova sigui més interessant". Per la seva part, l’alcalde Francesc Colomé ha recordat que al llarg d'aquests anys “molts noms il·lustres han participat a Corró d’Amunt: Lejarreta, Marga Fullana, Hermida…”  i ha volgut donar les gràcies a l’entitat “per ser tan actius tots aquests anys, per superar-vos, millorar i anar a més”.

Copa Catalana de BTT a Corró d’Amunt

La prova de Corró d’Amunt, organitzada pel Club Ciclista Corró d’Amunt, és la segona de les nou que configuren el calendari de la Copa Catalana Internacional de BTT. La primera es va desenvolupar els dies 23 i 24 de febrer a Banyoles ¡, amb posterioritat, se celebrarà a la Vall de Lord (7 d’abril), Santa Susanna (28 d’abril), Barcelona (4 de maig), Girona (1 i 2 de juny), Vall de Boí (15 i 16 de jun), Vallnord-Andorra (14 de setembre) i Igualada (22 de setembre).

Es desenvoluparà en un circuit de 6 km, al voltant del Turó de Can Bertran, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva de Corró d’Amunt. Es tracta d’un recorregut exigent, de tècnics i llargs corriols dins el bosc, que es combinen amb ràpids trams de pista.

Aquest és el programa previst de la Copa Catalana Internacional  Corró d’Amunt, d'aquest diumenge 10 de març:

8.30 h Fins a 30 minuts abans de cada sortida. Recollida de dorsals

9 h. 1a sortida: Cadets  (M/F), Júnior  (F),  Màster  30/40 (F) i Master 40/50/60 (M)

10.40 h. 2a sortida: Èlit (F), Sub-23 (F), Júniors (M) i Màster  30 (M)

12.30 h. 3a sortida: Èlit (M) i Sub-23 (M)

14 h Llliurament de premis

 

Arxivat a: Esports
Presentació de la Copa Catalana Internacional de BTT. (Foto Marta Costa)
Presentació de la Copa Catalana Internacional de BTT. (Foto Marta Costa)
Cartell Copa Catalana Internacional de BTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)