Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Txell Mas, Cecilia Jiménez i Pau Ribes, del CNLF, destacats amb la selecció espanyola al French Open

05/03/2019

Mas i Jiménez assoleixen l'or i Ribes suma dues plates al campionat internacional disputat a París

Txell Mas, Cecilia Jiménez i Pau Ribes, del Club Natació les Franqueses, han tingut una actuació destacada amb la Selecció espanyola en el French Open de la Fina World Series celebrat a París, del 28 de febrer al 3 de març.

Concretament, Txell Mas i Cecilia Jiménez han assolit l'or en la modalitat de Highlight, juntament amb la resta de l'equip format per Abril Conesa (CN Granollers), Emma Garcia (CN Sabadell)  i la jove Iris Tió (CN Kallípolis). La modalitat de Highlight és una disciplina de la natació sincronitzada a on les acrobàcies i la posada en escena és especialment espectacular. 

Pel que fa a Pau Ribes, ha obtingut dues medalles de plata en les modalitats de duet mixt lliure i duet mixt tècnic, formant parella amb Berta Farreras (CN Kallípolis) i Emma Garcia, respectivament.

En total, la selecció estatal de natació artística ha tornat del French Open Fina World Series amb 5 medalles: una d'or, tres de plata i una de bronze. El Club Natació les Franqueses, amb tres sincronistes, ha estat un dels clubs amb major representació d'un combinat del qual també formava part Ona Carbonell, que s'ha penjat la medalla de plata en solo tècnic.

El French Open ha estat la primera de les 9 proves que formen la FINA World Series aquesta temporada. La propera cita serà del 5 al 7 d'abril a Alexandroupolis (Grècia), a on el Club Natació les Franqueses espera tornar a ser àmpliament representat, com ho ha estat en aquesta ocasió.

Arxivat a: Esports
Cecilia Jiménez, Pau Ribes i Txell Mas, al French Open
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)