Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Color, ritme i animació al Carnaval de les Franqueses

04/03/2019

Un total de vuit comparses i més de 750 persones han participat en la rua del Carnaval de les Franqueses, que s'ha celebrat aquest dissabte. Petits i grans han gaudit d'una rua que ha comptat amb la participació de les escoles bressol Cavall Fort i Tres Bessones, l'Escola de dansa Moving, el Casal Infantil i Juvenil Municipal, l'AMPA de l'Escola Camins, AMPA de l'Escola Joan Sanpera i Torra , els Sardanistes franquesins i les comparses Legodance i Avatar World.

El premi a la comparsa més xamosa ha estat per als "Petits Mickeys i Minnies, de l'EBM Cavall Fort i les Tres Bessones. 

Legodance, s'ha endut el guardó a la comparsa més insòlita; mentre que la millor exhibició ha estat per al Sanpera's Bollywood, de l'AMPA de l'Escola Joan Sanpera i Torras. La comparsa més trempada ha estat Petits però eixerits, fem rotllana amb la sardana, dels Sardanistes Franquesins, i el premi a la comparsa més marxosa ha estat per a Els elements de Moving, de l'Escola de dansa Moving.

També han rebut accèssits especials, Anem a la platja, del Casal Infantil i Juvenil Municipal; Avatar World, i Camins d'Art, de l'Escola Camins

Una tarda ben animada de carnaval que s'ha completat amb animació i xocolatada per a tothom, a la plaça de l'Ajuntament.

 A Bellavista han desfilat  a la rua un total de 7 comparses. El primer premi ha estat  per a les Vespacitas. El segon se l'ha endut el Joan Camps Star; mentre que el tercer ha estat per a la Dulce Asociación (Gente del Barrio). Els accèssits han estat per a La família Pitufo, Mister Potato (Associació de Veïns) i Anem a la platja (Casal Infantil de Bellavista) 

Podeu consultar la galeria de fotos dels Carnavals de Corró d'Avall i de Bellavista en aquest enllaç

 

 

Arxivat a: Cultura
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/09/2019 a les 15:48h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)