Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Visita a l'avinguda Girona Bellavista i al carrer Girona de Granollers

02/03/2019

17 mesos d'obres al tram nord del carrer Girona de Granollers han dotat aquesta avinguda de Bellavista de noves voreres i de noves xarxes de subministrament soterrades

La peculiaritat de què la vorera dels edificis de l'avinguda Girona de Bellavista pertanyi a Granollers ha permès que les Franqueses celebri també la finalització de les obres al carrer Girona de Granollers. Aquest carrer, a més a més, és també una de les artèries principals que connecten i faciliten l'accés al municipi. Accessos, que amb la reforma, ara també es podran fer en bicicleta.

L'alcalde, Francesc Colomé, el regidor d'Urbanisme, Jordi Ganduxé i el regidor de Pla de Barris, Joan Antoni Marín, han acompanyat aquest dissabte al matí a l'alcalde, als regidors i als veïns dels barris afectats per les obres del carrer Girona de Granollers en una visita de finalització d'obres. Durant la passejada s'ha destacat l'estreta col·laboració dels dos municipis durant l'execució de la reforma en el tram de l'avinguda Girona de Bellavista. També s'ha comentat la recent reforma que les Franqueses ha fet a les voreres del pont de Bellavista.

La reforma ha suposat l'eixamplament i reforma de les voreres, amb soterrament i renovació dels serveis de subministrament, la instal·lació de nou arbrat i mobiliari urbà, la creació d'un carril bici segregat de la calçada i de la vorera i l'ordenació i millora de les zones de càrrega i descàrrega. La nova vorera llueix rajoles de colors de ceràmiques Cumella.

Arxivat a: Ajuntament
Passejada al carrer Girona
Passejada al carrer Girona
Passejada al carrer Girona
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2019 a les 14:44h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)