Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alcalde, Francesc Colomé, visita el parc de bombers de la Garriga

01/03/2019

L'Ajuntament treballa per conveniar el servei a les Franqueses des d'aquest parc de bombers

Consolidar els 20.000 habitants de les Franqueses significarà que l'Ajuntament haurà d'ampliar serveis i crear-ne de nous. Un dels nous serveis que haurà de tenir el municipi és el de prevenció i extinció d'incendis. La Garriga comptarà en pocs mesos amb un nou parc de bombers, que substituirà el del Figaró, i la seva proximitat permetria que fos aquest parc i no un de nou, el que cobrís aquesta necessitat a les Franqueses. De fet, actualment les Franqueses està ja dins l'àrea d'influència del parc de bombers voluntaris del Figaró. 

Aquest divendres, aprofitant la visita del Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, a les noves instal·lacions de la Garriga, l'alcalde, Francesc Colomé ha pogut conéixer el parc i començar a treballar conjuntament amb l'ajuntament de la Garriga i el Departament d'Interior, per a què en un futur, els bombers del municipi veí, donin servei al municipi. El nou parc, situat al Can Terrers a la Garriga, compta amb unes instal·lacions de 200 metres quadrats que suposaran, segons el conseller Buch, que tots els municipis de la seva àrea d'influència comptin amb un parc adequat a la feina que s'hi fa.

A la visita, a més a més, del conseller d'Interior, Miquel Buch, de l'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó i de l'alcalde, Francesc Colomé, també hi han assistit els alcaldes de Figaró-Montmany, l'Ametlla del Vallès i Tagamanent.

Arxivat a: Ajuntament
Visita al futur parc de bombers voluntaris de la Garriga
Visita al futur parc de bombers voluntaris de la Garriga
Visita al futur parc de bombers voluntaris de la Garriga
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2019 a les 14:44h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)