Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

PROU!

27/02/2019

El Dia Internacional de la Dona es commemorarà amb dos actes els dies 6 i 7 març

PROU! és el lema triat aquest any per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Es tracta d’un prou a les agressions verbals, emocionals i físiques que pateixen les dones dia rere dia. Els actes programats tenen com a finalitat visualitzar sobretot aquells comportaments normalitzats o mites que acaben esdevenint agressions. L’objectiu és visualitzar aquestes maneres de fer per portar a la reflexió i a un canvi que permeti viure lliure i sense por.

El primer acte es farà el dimecres, 6 de març, a les 19 hores, a Can Font –Centre d’Art i Noves Tecnologies amb la conferència “Normal no és desitjable. Violència quotidiana i llindars de la tolerància”, a càrrec Bel Olid. *Hi haurà servei de monitoratge per a infants.

Bel Olid és escriptora i traductora. Col·labora a diversos mitjans de premsa escrita, ràdio i televisió, i és autora de publicacions com ara Feminisme de butxaca (Angle, 2017), Vides aturades (Ara Llibres, 2017) i Tina Frankens: que la vida ens sigui veritat (Fanbooks, 2018).

El segon acte tindrà lloc dijous, 7 de març, a les 12 hores, a la plaça de l’Ajuntament. En aquest acte institucional es farà la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona. A més, hi haurà diverses interpretacions, que comptaran amb la col·laboració dels alumnes dels instituts El Til·ler i Lauro. Un altra de les actuacions serà la performance de música i dansa de Non Jambi i Nora Baylach “Mudar la pell”: “i seguirem cantant per obrir els ulls, per desvestir-se d’aquesta repressió constant. I seguirem alçant el crit, fins a tornar a ser-hi totes. Mudarem la pell perquè quedi enrere tot allò que ens pren la vida. I seguirem alçant el crit, fins a tornar a ser-hi totes...”

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
Dia Internacional de la Dona 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/04/2020 a les 12:11h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)