Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un total de 77 nominats, a la 23a Nit de l'Esport d'aquest divendres

20/02/2019

La festa de l'esport de les Franqueses reunirà prop de cinc-cents assistents

Un total de 77 nominats i nominades i prop de cinc-cents assistents seran presents a la 23a edició de la Nit de l'Esport que, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, tindrà lloc aquest divendres, dia 23 de febrer, a l'Hotel Ciutat de Granollers (21 h).

Al llarg de la vetllada es coneixeran els millors esportistes de l'any 2018 de les Franqueses, en les diferents categories: amateur, formació i promoció, masculí i femení, i també el millor entrenador/a. A la vegada, també es farà menció especial als finalistes d'aquestes categories i es premiarà aquells esportistes, persones, clubs i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació en l'àmbit esportiu.

La Nit de l'Esport compta amb el suport dels clubs i de les entitats esportives de les Franqueses, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. El director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, Toni Reig, i el diputat adjunt d’esports de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, han confirmat la seva assistència.

Arxivat a: Esports
Cartell Nit de l'Esport
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)