Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comunicat arran de dues agressions a Corró d’Avall, a les Franqueses

20/02/2019

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès ha tingut constància de dues agressions sexuals al municipi en els darrers dies. La primera va passar divendres quan un desconegut va agredir una veïna de Corró d’Avall quan intentava accedir al seu habitatge. La segona va tenir lloc dissabte a una altra veïna també en un edifici de Corró d’Avall.

A hores d’ara no hi ha cap detingut. Els Mossos d’Esquadra està portant a terme les dues investigacions i la Policia Local de les Franqueses s’ha posat a la seva disposició per resoldre els casos. En les últimes hores s’ha tingut constància de la circulació d’un document policial intern a través de les xarxes socials amb informació sobre una persona posada en llibertat amb antecedents d’agressió sexual. És per aquest motiu, que l’Ajuntament vol fer una crida a la calma i la serenor davant d’uns fets tan greus i demana que els ciutadans no difonguin cap tipus d’informació i/o imatge que pugui interferir la investigació o vulnerar el dret a la intimitat de cap ciutadà. En aquest sentit, l’Ajuntament demana sobretot respecte a la privacitat de les víctimes i que no es participi en cap acció que promogui la circulació d’informacions falses.

Dit això, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès vol manifestar la més absoluta condemna a qualsevol tipus d’agressió sexual i vol comunicar que:

L’Ajuntament de les Franqueses està treballant per oferir a les víctimes atenció psicològica, assessorament i acompanyament des de Polítiques Socials.

Es continuarà treballant per prevenir qualsevol tipus d’agressió sexual amb accions que promoguin un municipi lliure de sexisme i violència masclista.

L’Ajuntament de les Franqueses no tolera cap tipus de violència sexual i treballarà per erradicar-la d’una manera contundent.  Cap agressió ha de quedar sense resposta.

Arxivat a: Ajuntament
Comunicat arran de dues agressions sexuals a Corró d'Avall, a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)