Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Per un somriure, el conte solidari de l'AE Ramassà, ja es pot trobar a la planta baixa de l'Ajuntament

18/02/2019

Amb text d'Alba Colomé i il·lustracions de Rosa M. Hernàndez, el conte s'emmarca en el projecte de compra de material de mobilitat per a nens amb discapacitats físiques de Costa d'Ivory

Per un somriure, el tercer conte solidari que edita l'AE Ramassà, ja es pot trobar a la planta baixa de l'Ajuntament de les Franqueses. Amb text d'Alba Colomé i dibuixos de  Rosa M. Hernàndez, aquesta edició s'emmarca en la campanya d'enguay de l'associació, que té com a objectiu la compra de material de mobilitat (cadires de rodes, prètesis, crosses) i d'escolarització per a 50 infants amb diverses discapacitats físiques de Costa d'Ivory.

S'han editat un total de 5.000 exemplars del conte, que és gratuït, tot i que s'hi ha instal·lat una petita bústia on es poden deixar donatius. Segons el responsable de l'AE Ramassà, Jordi Grivé: "volem que el projecte arribi al major nombre possible de persones. Si algú vol fer una aportació, aquesta serà benvinguda però, si no és possible, no volem que ningú es quedi sense aquesta lectura".

Una lectura adreçada a tot tipus de públic, tant infantil com adult, basada en les històries reals de 4 infants que l'expedició de l'AE Ramassà coneixeran en el viatge solidari programat a Costa d'Ivory, de l'11 al 19 d'abril.

Arxivat a: Ajuntament
Per un somriure, conte solidari
El conte, a la taula d'informació
Per un somriure
Per un somriure, a l'ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2019 a les 14:44h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)