Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obert el període d'informació pública de la nova Ordenança de Civisme de les Franqueses

15/02/2019

El termini per a la formulació de reclamacions i al·legacions finalitza el 28 de març

Ja està obert el termini d'informació pública de la nova Ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana de les Franqueses, que es va aprovar inicialment en el ple del 31 de gener de 2019.  

Es tracta d'una normativa, adaptada a les noves necessitats del municipi, que té com a objectiu aconseguir un marc de convivència social i de respecte mutu, fomentant la cohesió social i les relacions respectuoses entre els veïns de les Franqueses. L'odenança assenta, també, les normes comunes pel que fa al desenvolupament d'activitats de trobada, oci, circulació i esbarjo a l'espai públic i a l'espai privat que, habitualment o de manera puntural, té un ús públic.

A la vegada, el text regula les mesures del municipi pel foment i la promoció del civisme i la convivència, identifica els elements d’especial protecció, preveu les normes de conducta, les mesures d’intervenció i les possibles sancions. Sempre que sigui possible, s’aplicaran mesures alternatives o paral·leles a la sanció econòmica i, en cas que sigui necessari, es farà una intervenció des de Politiques Socials.

Els drets generals que marca l’ordenança fan referència a garantir el gaudi dels espais públics en bon estat, amb respecte a l’entorn i a les altres persones, independentment de les seves creences o ideologia i a ser atès per l’administració en cas de patir conductes incíviques. El deures es basen en el respecte a les normes de conducta i a la dignitat i llibertat d’acció dels ciutadans.

Podeu consultar la nova Ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana de les Franqueses, en el document adjunt a aquesta notícia. El termini per a la formulació de reclamacions i al·legacions finalitza el 28 de març.

 

 

Arxivat a: Ajuntament
Acció de civisme de l'escola Camins

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2019 a les 14:44h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)