Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La substitució de la gespa artificial a la zona esportiva de Bellavista tanca la renovació d’aquest equipament

06/02/2019

Part de l’antic paviment servirà per crear una zona d’escalfament annexa al camp de futbol de Llerona

L’Ajuntament ha enllestit les feines de renovació i millora del camp de futbol7 de la Zona Esportiva Municipal de Bellavista. La darrera fase ha estat la substitució del paviment de gespa artificial del camp que ha esgotat la seva vida útil per a la pràctica intensiva de l’esport degut al desgast.

La gespa artificial s’ha substituït per materials de darrera generació que garanteixen les millors condicions per als equips i clubs que fan ús d’aquestes instal·lacions. El pressupost total de les obres ha estat de 82.421,33 euros.

Amb aquesta actuació es completen les feines de renovació d’aquesta zona que, durant aquests darrers mesos, ha millorat i substituït les xarxes perimetrals i de fons de les porteries; i la barana de protecció de la graderia.

Una altra de les accions en aquest equipament ha estat la instal·lació de dos mòduls vestidors. Per a col·locar els vestidors, primer s’han adequat els terrenys amb una inversió final de 58.749 euros. A banda d’anivellar i condicionar els terrenys, també s’han preparat les entrades per a les escomeses i el pas de les instal·lacions dels serveis d’aigua i gas per a la calefacció.

Posteriorment, s’han col·locat dos mòduls prefabricats que inclouen 4 vestidors per als equips, 1 vestidors d’àrbitres, 1 sala de calderes i dos banys (1 adaptat). La inversió ha estat de 36.194 euros.

En total, el condicionament i la instal·lació dels nous vestidors de Bellavista han comptat amb un pressupost de 94.943 euros.

La zona esportiva de Llerona es beneficiarà d’aquestes millores, ja que el paviment de gespa artificial en millor estat que sortirà de Bellavista servirà per habilitar una zona d’escalfament annexa al camp de futbol de Llerona. Aquesta gespa, tot i que ja no permet un ús intensiu, sí que és útil per a un ús de baixa intensitat com el d’aquesta zona annexa

Arxivat a: Esports, Obres i Serveis
Gespa artificial renovada a Bellavista
Nova gespa al camp del Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)