Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Polítiques Social participa en dos programes d’inserció laboral durant el 2019

14/01/2019

L’Ajuntament col·labora en dos projectes en coordinació amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental

L’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament participa per segona i tercera vegada, respectivament, en els programes Talents en Potència i Treball i Formació que ajudaran a la inserció laboral de tres veïns de les Franqueses.

Talents en Potència és un programa impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, desplegat a la comarca pel Consell Comarcal i que compta amb el cofinançament de l’Ajuntament.

El municipi compta amb dues places en aquest programa destinades a persones amb discapacitat o trastorns mentals. L’objectiu final del projecte és la inserció laboral dels participants a través de processos d’acompanyament individualitzats, formació en les competències transversals i pràctiques en empreses.

El programa funciona de manera que, si un participant troba feina, la plaça vacant quedarà automàticament ocupada per una altra persona fins a desembre de 2019, data de finalització del projecte.

El segon programa d’inserció laboral en el què participa Polítiques Socials és el Treball i Formació, del Consell Comarcal i també cofinançat per l’Ajuntament. A través d’aquest projecte es contractarà durant 6 mesos i a jornada completa una persona beneficiària de la Renda Garantida de Ciutadania. És el tercer any que l’Ajuntament de les Franqueses hi participa.

L’objectiu és donar experiència laboral i de formació transversal a persones amb problemes per reincorporar-se al món laboral i en situació de vulnerabilitat social prioritzant dones amb càrregues familiars i persones a punt d’exhaurir el termini màxim de percepció de la Renda Garantida de Ciutadania. Durant els mesos de contracte, el treballador haurà de realitzar un mínim de 60 hores de formació amb l’objectiu de dotar-lo de coneixements, actituds i habilitats aplicables al món laboral.

La persona beneficiària d’aquest programa realitzarà feines de servei temporal de suport en a llars que presenten unes amb necessitats especials d’atenció, degut a situacions de dependència o risc social, on desenvoluparà taques com neteja, millores a la llar i acompanyaments.

Arxivat a: Polítiques Socials
Netejant
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/04/2020 a les 16:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)