Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses renova la col·laboració i dóna 10.000 euros a la Fundació el Xiprer

09/01/2019

L’Ajuntament i el Xiprer renoven la col·laboració per ajudar en les diferents despeses derivades de l’atenció als veïns de les Franqueses.

La Fundació el Xiprer ha atès durant el darrer any a 460 franquesins a proposta de l’àrea de Polítiques Socials del municipi . La fundació i l’Ajuntament col·laboren des de fa temps i avui han prorrogat el conveni de col·laboració per al repartiment d’aliments per un any més. A més, el consistori ha aportat 10.000 euros per a l’atenció de les necessitats bàsiques dels ciutadans de les Franqueses.

L’actual conveni  estableix que el Xiprer s’encarregui, des del magatzem que la fundació té al municipi, de repartir els lots d’aliments entre els usuaris que serveis socials de les Franqueses derivi i de fer-ho amb el suport de la plataforma informàtica eQuàliment; també, de donar servei al menjador social i del suport a la integració social als franquesins que ho necessitin.

En l’acte d’entrega del xec hi ha assistit l’alcalde, Francesc Colomé, la presidenta de la Fundació el Xiprer, Mercè Riera, així com el regidor de Polítiques Socials, Ferran Jiménez i i la gerent de la fundació, Natàlia Sanchís. Tots han destacat la importància de la feina que s’està duent a terme i les millores de coordinació entre ambdós ens.

Durant el passat 2018, el Xiprer va atendre a més de 3000 persones de diferents municipis. Una entintat que neix de la inspiració de fer una llar per l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides.

Arxivat a: Polítiques Socials
Acte de renovació de la col·laboració i entrega de 10.000 euros al Xiprer
Acte de renovació de la col·laboració i entrega de 10.000 euros al Xiprer
Acte de renovació de la col·laboració i entrega de 10.000 euros al Xiprer
Acte de renovació de la col·laboració i entrega de 10.000 euros al Xiprer
Acte de renovació de la col·laboració i entrega de 10.000 euros al Xiprer
Acte de renovació de la col·laboració i entrega de 10.000 euros al Xiprer
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/04/2020 a les 12:43h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)