Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Emocionats per la rebuda omplen les cases de regals

07/01/2019

Un helicòpter ha estat el transport dels Reis fins a les Franqueses. Els camells, mentre els Ses Majestats volaven, han descansat per agafar forces per la nit. La rebuda ha estat espectacular tant a Bellavista, com a Llerona, com a Corró d'Avall. Aquesta arribada a tres punts del municipi és, segons els Reis, la millor estratègia per fer abastar un territori tan ampli com el de les Franqueses.

Primer han aterrat a Bellavista, al parc del Mirador, i des d'allà han iniciat la cavalcada, la millor manera per conèixer els carrers i saber on havien de deixar els regals. També han fet parada al Centre Cultural per saludar i recollir les cartes.

A Corró d'Avall han aterrat a la plaça Joan Sanpera, on una multitud de famílies els esperaven. Primer, han recorregut la rambla de la carretera de Ribes en cotxes clàssics i arribats a la plaça de l'Ajuntament han est rebuts pel passadís de foc dels Encendraires i per les autoritats. També allà, ha recorregut els carrers i han recollit cartes a la plaça de l'Espolsada.

A Llerona han estat rebuts per una comitiva i conduits fins a les Antigues Escoles on han saludat els infants i s'han preparat per una nit ben llarga i màgica.

Si vols recordar un moment tan màgic com el de la cavalcada de Reis, fes clic aquí per veure totes les imatges. 

Arxivat a: Cultura
Cavalcada de Reis a Bellavista 2019
Cavalcada de Reis a Corró d'Avall 2019
Cavalcada de Reis a Llerona 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2019 a les 15:47h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)