Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit per les cavalcades 2019

04/01/2019

Bellavista, Corró d'Avall i Llerona celebraran l'arribada dels Reis d'Orient

A Bellavista els Reis arribaran a partir de les 17 h, en helicòpter, al Parc del Mirador. A partir d'allà el recorregut serà el següent:

- Carrer de la Ronda

- Ps. d'Andalusia

- Carrer de Canudas

- Carrer de Barcelona

- Carrer de la Travessia

- Pl. de Catalunya

- Carrer de Provença

- Pl. d'Espanya

- Carrer de Girona

- Carrer de la Ronda

- Carrer de Navarra fins el Centre Cultural on es farà la recepció a partir de les 19 h.

Durant el recorregut hi haurà restriccions de circulació pel pas de les carrosses i també queda, durant tota la tarda, prohibit estaciona al lateral dret del ps. d'Andalusia, al carrer de la Torre Pinós, i al carrer Girona, lateral dret, entre els carrer de Ponent i de la Ronda, i , lateral esquerre, entre la pl. d'Espanya i el carrer de Ponent. Provisionalment es canviarà el sentit de circulació del carrer de Provença.

A Corró d'Avall la cavalcada arrencarà a les 17.20 h a la plaça de Joan Sanpera, on els Reis arriben en helicòpter. I des d'allà:

- Recorregut en cotxe per la rambla de la carretera de Ribes i tornada a la pl. de l'Ajuntament

- Pl. de l'Ajuntament

- Carretera de Ribes

- Carrer de l'Alba

- Pl. de l'Espolsa, on es farà la recepció a partir de les 19.25 h.

Durant el recorregut es faran els talls pertinents i quedaran restringits els accessos a la carretera de Ribes. Es recomana utilitzar els passeig del Tagamanent o els carrers del polígon del Congost. També estarà prohibit estacionar al carrer de l'Alba i a la carretera de Ribes darrere l'Ajuntament i aquesta mateixa via entre l'olivera i la carretera de Cànoves.

La cavalcada de Llerona començarà a les 18.30 h des del carrer de la Fàbrica i afectarà el carrer de Catalunya fins a la rotonda del pont de la BV1433, d'allà fins el camí de Can Pep, lloc on està convocat el seguici, i circularà fins a les Antigues Escoles de Llerona.

Durant el recorregut hi haurà talls de circulació a les vies afectades i també quedarà tallat el trànsit al camí de Can Toni durant el seguici i es faran desviament pel camí de Can Pau Trias.

Per a més informació o incidències us podeu posar en contacte amb la Policia Local al 938 467 575 o a través de les xarxes a twitter @plfranqueses i a facebook @policiafranqueses

Arxivat a: Cultura
Cavalcada de Reis a Bellavista 2019
Cavalcada de Reis a Corró d'Avall 2019
Cavalcada de Reis a Llerona 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)