Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Bellavista recupera el subministrament d'aigua a mitja nit

18/12/2018

Una fuita al carrer de la Rioja ha afectat diversos carrers de Bellavista durant bona part de dilluns

Prop de les 11 de la nit, els operaris de Sorea han reparat la fuita que s'havia produït a mig matí a la cruïlla entre els carrers de la Rioja i del País Basc. A partir d'aquell moment, poc a poc per evitar rèpliques de la fuita, s'ha anat restablint el subministrament a tots els immobles afectats. 

Prop de les 9 del matí de dilluns, el Servei Municipal d'Aigua ha rebut un avís de sortida d'aigua d'una arqueta al carrer de la Rioja. La fuita, produïda per una avaria fortuïta en una canonada de la xarxa de subministrament de la zona, ha estat localitzada cap a les 11 h. A les 12.30 h es produeix el tall de l'aigua als carrers de la Rioja, d'Orient, d'Aragó, de Cantàbria, de Girona i del País Basc per poder reparar la canonada.

Les feines dels operaris s'han allargat fins vora les 11 de la nit a causa de la interferència amb el cablejat d'altres companyies de serveis.

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Imatge de les feines per reparar la canonada a Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)