Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vine, fes-te una foto i digues #josocdelesfranqueses

14/12/2018

A l’estand de l’Ajuntament coneixeràs la nova imatge i veuràs un recull d’accions fetes al municipi

L’estand institucional de la 23a Fira Mercat de Nadal i 14a Fira d’Entitats presenta, enguany, la nova imatge corporativa del municipi. I perquè aquesta nova imatge sigui la que identifica a tots els veïns de les Franqueses, durant la fira, qui vulgui es podrà acostar a l’estand de l’Ajuntament per fer-se una foto i penjar-la a les xarxes amb el hashtag #josocdelesfranqueses.

Durant els darrers mesos, i després d’un estudi sobre les preferències i la visió que els veïns dels cinc pobles tenen de les Franqueses, la imatge que representarà el municipi ja és una realitat. Es tracta d’una mà, en la què els cinc dits corresponen als cinc poble, amb la “f” dominant el palmell. Paral·lelament, també s’ha logotipat l’escut que, a partir d’ara, tindrà cinc puntes a la corona i no tres, com fins ara. Aquest canvi correspon a la categoria de ciutat que assumirà les Franqueses quan es consolidin per cens els 20.000 habitants.

A més de la nova imatge, a l’estand també hi haurà una selecció de les darreres actuacions fetes al municipi en diversos àmbits i en els cinc pobles.

L’objectiu és mantenir l’esperit de creació de la nova imatge, que ha tingut en compte les opinions dels veïns en una prospecció feta a peu de carrer i fer que sigui la imatge de tots. Per això tothom té l’oportunitat durant el cap de setmana de posar cara a la imatge i de difondre-la a través de les xarxes.

Vine, gaudeix de la 23a Fira Mercat de Nadal i 14a Fira d’Entitats amb activitats programades des d’aquesta tarda i fins diumenge al vespre. Coneix les entitats a través dels estands i de les exhibicions a l’envelat. Col·labora amb la Marató de TV3 adquirint tiquets pel tast d’escudella, la botifarrada o participants a l’activitat de Tàbata del Complex Esportiu Municipal i gaudeix un cap de setmana a les Franqueses.

Arxivat a: Ajuntament
josocdelesfranqueses
josocdelesfranqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/06/2019 a les 15:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)