Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els participants en el programa d'acollida reben el diploma

14/12/2018

La sala de plens ha rebut avui a una vintena de participants en les programes d'acollida, Vincles i Dona

Els participants en els cursos del programa d'acollida que realitza anualment l'àrea de Polítiques Socials han rebut avui el diploma que els acredita. Són un grup de persones nouvingudes que comencen la seva coneixença del muncipi a través d'unes sessions amb diverses temàtiques. 

Durant el mes d’octubre i novembre s’engeguen les accions formatives de recepció i acollida del programa. A més d’una primera trobada, es realitzen dos mòduls de formació. El primer és de coneixement de l’entorn i dels espais i recursos de Les Franqueses del Vallès. Aquest curs es realitza en quatre idiomes: català, castellà, francès i els dialectes subsaharians. El segon mòdul és el de coneixements laborals que es realitza en col·laboració amb l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC), en el què es donen l’orientació i les bases per a una futura incorporació d’aquestes persones en el món laboral. L’objectiu és que els participants acabin aquest segon mòdul amb els coneixements bàsics sobre normativa sociolaboral, sobre drets i deures dels treballadors i sobre recerca d’ocupació. Les accions de primera acollida es realitzen durant tot l’any per arribar a tothom que arriba al municipi.

Avui s'han trobat a la sala de plens de l'Ajuntament per conéixer una mica més de la història del municipi i de l'edifici modernista, de la mà del regidor, Ferran Jiménez, i per rebre el diploma que acredita la seva presència en els cursos. Ho han fet acompanyats per persones que participen en altres programes de Polítiques Socials com el Vincles, o el Dona, tots emmarcats dins el programa Diversitat i Convivència.

Arxivat a: Polítiques Socials
Foto de grup
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/04/2020 a les 12:43h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)