Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit durant la 23a Fira Mercat de Nadal i 14a Fira d'Entitats

14/12/2018

Les afectacions es centraran als voltants de l'Ajuntament i afectaran des d'avui 14 de desembre i fins diumenge, 16 de desembre

Aquest cap de setmana es celebra la 23a Fira Mercat de Nadal i 14a Fira d'Entitats amb envelats i parades situats a la rambla de la carretera de Ribes, a la plaça de l'Ajuntament i a la zona de l'aparcament adjacent. A més, durant la fira, es realitzaran activitats que afectaran també la calçada de la carretera de Ribes.

A continuació, detallem les afectacions i les vies alternatives:

- A causa de la instal·lació de l'envelat per a les entitats a la rambla de la carretera de Ribes, aquest dissabte, el mercat setmanal de productes de proximitat situarà les parades a la calçada de la rambla de la carretera de Ribes, direcció la Garriga, per tant, aquest pas quedarà tallat a la circulació durant tot el matí.

-  Els dies 15 i 16 de desembre, es prohibeix l’estacionament a Ctra. de Ribes des de la rotonda sud de l’Ajuntament fins a la plaça de Gaudí. Tampoc es pot aparcar al lateral dret d'aquesta plaça, direcció carrer de Tagamanent, per facilitar el gir de l'autobús. L'aparcament de l'Ajuntament també té l'estacionament restringit.

- Dissabte i diumenge queda restringida la circulació de vehicles entre la plaça Gaudí i la rotonda de l'Ajuntament, en els dos sentits. Només es permetrà l'accés als veïns de la zona, mentre no s'estigui celebrant cap activitat a la calçada.

- Les alternatives direcció la Garriga són el carrer de Tagamanent o el polígon del Congost, pel camí Antic de Vic o la Via Europa. Els veïns de la zona del carrer de Sant Isidre podran accedir des del carrer de la Verge de Montserrat.

- Les alternatives direcció Granollers ón el carrer del Molí, el camí Antic de Vic o el carrer de Puiggraciós fins Tagamanent i, des d'allà, cap a la zona esportiva de Corró d'Avall.

- Durant els dies de fira, els autobusos urbans i interurbans traslladen  les parades al carrer de Tagamanent.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la policia per telèfon al 938 467 575, per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé a través de les xarxes socials: Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

En el següent enllaç trobareu més informació sobre les activitats de la Fira de Nadal de les Franqueses.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol d'afectacions a la zona
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/07/2020 a les 09:40h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)