Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Campionat de Múixing Terra s’organitza per primera vegada a les Franqueses

13/12/2018

La prova, a més de ser puntuable per a la Lliga Catalana de Canicross i Múixing de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, esdevé el primer campionat de Catalunya organitzat al municipi.

El Club Canicross les Franqueses i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern han presentat el Campionat de Múixing Terra a les Franqueses. Enguany la cursa compta amb gairebé una norantena de participants, superant amb escreix la participació en el II Trofeu Múixing Les Franqueses. Les proves es realitzaran a Corró d’Amunt en dues mànegues, la primera dissabte, 15 de desembre, de 8 a 12 h i la segona diumenge, 16 de desembre, de 8 a 13 h.

Enguany, entre els participants al campionat hi ha tres vigents campions del món, en Víctor Carrasco, en Moisés Valero i l’Olga Álvarez, així com la presència de membres destacats del Club Canicross les Franqueses, com Sandra Bending, tercera en Bikejoring Espanya, Dani Artero, que intentarà revalidar el títol en patí de gossos i Marta Bosch, campiona de Catalunya i subcampiona d’Espanya en Skijoring.

Durant la presentació, tant el regidor d’Urbanisme i Habitatge, i vicepresident del Patronat Municipal d’Esports, Jordi Ganduxé, delegat per l’alcalde, Francesc Colomé, com el regidor de Seguretat Ciutadana i Pla de Barris, Joan Antoni Marín, delegat pel regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado, han destacat la importància d’aquesta competició i de la feina del Club Canicross transmeten i potenciant un esport que respecte i té cura dels animals.

Les modalitats de la prova són el canicròs, el bikjoring, el patí i el carro. La sortida de la cursa es realitzarà des de la zona esportiva de Corró d'Amunt.

Arxivat a: Esports
Presentació del Campionat de Catalunya de Múixing Terra
Presentació del Campionat de Catalunya de Múixing Terra
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 14:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)