Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament instarà la Generalitat de Catalunya a implantar la T Mobilitat

10/12/2018

El Ple del mes de novembre aprova aquesta moció presentada per Imaginem les Franqueses en Comú-Entesa

El Ple de l'Ajuntament de les Franqueses ha aprovat una moció per a que la Generalitat agilitzi la implementació de la T Mobilitat i faci efectiu el nou sistema tarifari durant 2020.

El sistema T Mobilitat que la Generalitat de Catalunya té en projecte permetrà calcular el preu dels trajectes de manera personalitzada, canviant radicalment el sistema tarifari basat, actualment, en un sistema de zones. Aquest nou sistema hauria de beneficiar els usuaris habituals de transport públic dels municipis exclosos a la 1a corona de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, com és el cas de les Franqueses.

Tot i que la previsió era iniciar les proves d'aquest sistema durant 2017, s'han produït retards en la implantació que ja han estat objecte de sancions per part de l'Autoritat del Transport Metropolità a les empreses adjudicatàries.

La moció ha estat presentada per Imaginem les Franqueses en Comú-Entesa i aprovada per tots els grups municipals i amb l'abstenció del Partit Popular de Catalunya.

Arxivat a: Ajuntament
Disseny provisional de la futura TMobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 09:17h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)