Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’amplia l’edifici de vestidors del camp de futbol de Corró d’Avall

05/12/2018

Les Franqueses treu a licitació la redacció del projecte de reforma i ampliació de l’edifici antic de vestidors i hotel d’entitats del camp de futbol de Corró d’Avall

L’Ajuntament busca reformar i ampliar l’actual hotel d’entitats, situat a la planta baixa de l’edifici, així com reorganitzar la distribució de l’espai i realitzar millores en el sistema de climatització per tal de tenir un major control i optimització de la temperatura de l’equipament i millorar-ne el confort.

El projecte també ha de contenir la proposta d’ampliació dels espais destinats a magatzem i uns nous serveis públics, situats a la primera planta de l’edifici, així com la construcció d’una sala polivalent d’ús social per a les entitats que permeti també l’organització de diferents tipus d’esdeveniments.

El consistori preveu la connexió de tots els espais per tal de facilitar la circulació a l’interior de l’equipament. Les obres s’iniciaran aproximadament cap al tercer trimestre del proper 2019.

Arxivat a: Esports
Edifici antic de vestidors i hotel d'entitats del camp de futbol de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/04/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)