Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La construcció de l’aula de natura del Parc del Falgar, a licitació

05/12/2018

L’equipament serà un centre d’estudi, interpretació i educació d’aquest espai natural

L’Ajuntament ha obert el període de presentació de propostes per a la redacció del projecte i l’execució de l’obra de la futura aula de natura del Parc del Falgar. Aquest espai estarà situat a l’entrada del parc, a tocar del gual del Congost.

L’objectiu és crear un espai econòmicament sostenible, d’abast supramunicipal, per difondre el coneixement de la natura a les escoles, fer visites guiades al parc i difondre el respecte a la natura. L’existència d’aquest espai també ajudarà a mantenir el parc i tenir millor control davant possibles deterioraments.

La proposta es crear un edifici de prop de 500 m2, energèticament sostenible i construït amb materials respectuosos amb el medi ambient, que contingui espais polivalents per a la formació i exposicions, una cafeteria, oficines, aules, un auditori i sales de reunions.

L’import de la licitació per al projecte i execució de les obres de l’aula de natura del Parc del Falgar és de 644.628 euros.

Arxivat a: Ajuntament
Vista del parc del Falgar
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2019 a les 14:52h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)