Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els skaters ja gaudeixen del nou bol de Cal Gavatx

04/12/2018

Les pistes d’skate de Cal Gavatx compten amb un nou element per a la pràctica d’aquest esport. Es tracta d’un bol, un vas de formigó d’1,5 m de profunditat màxima amb formes arrodonides, que es suma als elements existents des de 2014.

L’ampliació d’aquest equipament esportiu s’ha consensuat amb els usuaris habituals després de constatar que se’n feia un ús intensiu i que el nombre de patinadors s’incrementava de manera continuada.

El nou bol té15 metres de llargària i 8 metres d'amplada en un costat i 7 en l'altre. El fons és arrodonit i està dividit en dues profunditats: 1,2 metres i 1,5 metres. També s'hi ha instal·lat un desguàs per evitar inundacions quan plogui. El pressupost de l’obra ha estat de 48.000 euros.

Les Franqueses aposta des de fa temps per aquesta modalitat esportiva i compta, des de fa anys, amb dues instal·lacions. La més antiga és la de Bellavista, rere l'Escola Bellavista-Joan Camps, que compta amb tres elements i va ser renovada durant el 2014. Des d'aquell mateix any, el municipi compta amb els 8 mòduls (quarters, rampes, funbox i planters) de les pistes d'skate de Cal Gavatx. De fet, aquestes pistes han estat la seu de diversos campionats com la 1a Competició d'Esports Extrems, el 2014, o el 1r Campionat d'Skate de les Franqueses. Amb l'ampliació de les pistes de Cal Gavatx es vol continuar apostant per una activitat que cada vegada té més practicants al municipi. 

Arxivat a: Esports
Nou bol de Cal Gavatx
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2019 a les 14:52h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)