Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses encén el Nadal

03/12/2018

Corró d'Avall i Bellavista donen la benvinguda a les festes nadalenques amb l'encesa de dels arbres i amb una tarda de xocolatades i activitats.

La plaça de l'Espolsada ha estat l'escenari de l'encesa dels llums de Nadal a Corró d'Avall. Durant tota la tarda, l'Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses ha escalfat motors amb tallers i una xocolatada. Al punt de les 6, les autoritats han premut el botó per cencendre l'arbre gegant que il·luminarà l'Espolsada durant totes les festes. Paral·lelament, també s'ha obert la pista de gel, una novetat d'enguany. 

La pista de gel funcionarà fins al 3 de febrer. El seu horari habitual serà de dilluns a dijous de 17 a 20 h, divendres de 17 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h i de 17 a 22 h. El preu serà de dilluns a dijous 3 euros cada 30 minuts d'ús i divendres, disssabte, diumenge i vigílies de festiu 5 euros cada 30 minuts d'ús. Es tracta d’una pista de gel ecològic que no requereix ni aigua ni electricitat com les pistes convencionals, però que rellisquen igual que les pistes d’aigua congelada. A més, són reciclables i no tòxiques. L’objectiu de la instal·lació d’aquesta pista de patinatge sobre gel és promoure l’esport amb una activitat diferent i fomentar el comerç del municipi.

L'encesa a la plaça major de Bellavista. Allà, prèviament a l'encesa, també s'ha anat escalfant l'ambient nadalenc amb música i activitats. 

En el següent enllaç hi podreu trobar les fotografies de l'encesa.

Arxivat a: Ajuntament
Encesa a Bellavista 2018
Encesa a Bellavista 2018
Pista de gel
Encesa a Bellavista 2018
Encesa Corró d'Avall 2018
Encesa Corró d'Avall 2018
Encesa Corró d'Avall 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2019 a les 14:52h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)