Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya, Julià Fernàndez, reafirma el seu compromís l'Ajuntament de les Franqueses

30/11/2018

Fernàndez visita el municipi per conèixer de primera mà els projectes en marxa

La reunió del delegat amb l'Alcalde i els regidors de l'equip de govern ha posat sobre la taula diversos projectes de Pla de Barris com el de l'illa d'equipaments del carrer Rosselló, la plaça de l'Esbarjo o el futur pas soterrat de Bellavista. Sobre aquest tema, el delegat s'ha compromès a fer les gestions necessàries amb Adif per iniciar les obres com més aviat millor. 

Durant la trobada també ha conegut el projecte del Centre Cultural de Corró d'Avall i el seu canvi d'usos, respecte al projecte inicial. L'Alcalde també ha parlat de la futura residència per a la gent gran projectada a Bellavista i de la necessitat de la concertació de places públiques des de la Generalitat i de la cessió de diverses places per a veïns del municipi.

Un altre dels temes tractats ha estat el desenvolupament del Parc del Falgar i la Verneda i el projecte de la futura Aula de Natura. Julià Fernàndez ha reiterat el seu compromís per facilitar el diàleg entre l'Ajuntament i Generalitat, per a poder donar el màxim de suport a tots aquests projecte des del Govern.

Tot i que la reunió ha centrat bona part de la visita, el Delegat Territorial de la Generalitat també ha pogut conèixer la història de l'Ajuntament i signar el Llibre d'Honor.

Arxivat a: Ajuntament
Reunió amb l'Alcalde i amb l'equip de govern
Julià Fernàndez signant el Llibre d'Honor
Reunió amb l'Alcalde i l'equip de govern
Visita a l'edifici de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)