Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses promociona les activitats de l’Escola Esportiva Municipal de karate per tercer any consecutiu

23/11/2018

El Patronat Municipal d’Esports ha renovat per tercer any consecutiu, la col·laboració amb el Club Karate Nokachi per a la difusió, pràctica i formació del karate. L’acord estableix que el club realitzi dues sessions setmanals, fins al juny del 2019, d’ensenyament i formació de karate al gimnàs de l’escola Guerau de Liost.

Actualment hi ha 80 infants inscrits a les activitats de karate que es realitzen a l’Escola Esportiva Municipal. Enguany, a més, els pares i mares dels infants han pogut escollir els dos dies d’extraescolars que han preferit aconseguint així, una millor conciliació familiar.

L’Ajuntament aposta per la promoció de l’activitat física i l’esport, la millora de la coordinació de l’esport i les seves entitats esportives, així com pel reconeixement de que les associacions esportives, com a eix vertebral del moviment esportiu, juguen un paper bàsic en la difusió de l’esport en el teixit social.

El Club Karate Nokachi està establert a Bellavista des de l’any 2003. L’any 2017, el club ha aconseguit diversos pòdiums gràcies a l’esforç i l’alt nivell competitiu dels seus esportistes, posicionats entre els millors en els campionats als que han participat.

Arxivat a: Esports
Signatura del conveni entre el PME i Karate Nokachi
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)