Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Jofre Cullell, campió de la 10a edició del Gran Premi Les Franqueses

20/11/2018

S’imposa amb 41 segons d’avantatge sobre un dels altres favorits, Javier Ruiz Larrinaga.

Jofre Cullell s'ha proclamat campió del ciclocròs, durant diversos anys seguits, en totes les categories en què ha competit. Enguany, el biker ha liderat el podi seguit d’en Javier Ruiz Larrinaga a qui a tret 41 segons d’avantatge i del gallec Ivan Feijoo que ha arribat a 1 minut i 21 segons del català.

La guanyadora en categoria femenina la guanyadora del podi ha estat la basca Olatz Odriozola, qui s’ha imposat a la jove gallega Irene Trabazo per escàs mig minut. La tercera posició ha estat per la jove Luisa Ibarrola.

Per primera vegada, aquesta cursa s’ha celebrat en dos diez amb l’objectiu d’espaiar les curses i avançar la finalització de la competició de diumenge. D'aquesta manera, dissabte, a partir de les 15 h, es van celebrar les curses de les categories màster (30, 40, 50 i 60). Diumenge, la jornada va començar a les 9 del matí amb una de les novetats de la 10ª edició, la cursa d'iniciació. Per primera vegada la Unió Ciclista les Franqueses ha inclós les categories infantils al ciclocròs. En acabar, van tenir lloc les competicions en categories cadet, júnior i elit femení i masculí.

La tradició del ciclocròs a les Franqueses es remunta a ja fa 10 anys però no va ser fins fa 2015 quan la cita de les Franqueses va ser inclosa dins el calendari internacional (UCI). Actualment doncs, és una prova de caràcter internacional i amb categoria UCI C2 i puntuable per la Copa Catalana de l’especialitat.

Per conèixer la classificació en altres categories, podeu fer clic aquí.

 

Arxivat a: Esports
10a edició del Gran Premi Les Franqueses
10a edició del Gran Premi Les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)