Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La 4a edició del Ciclocròs Internacional Gran Premi les Franqueses arriba amb novetats

16/11/2018

La cursa es realitza en dos dies i inclou, per primera vegada la modalitat d'iniciació

El parc del Mirador serà l'escenari, aquest cap de setmana, del Ciclocròs Internacional Gran Premi les Franqueses. Per primera vegada, aquesta cursa es celebra en dos dies. L'objectiu és espaiar les curses i avançar la finalització de la competició de diumenge. D'aquesta manera, dissabte, a partir de les 15 h, es celebraran les curses de les categories màster (30, 40, 50 i 60). Diumenge, la jornada començarà a les 9 del matí amb una de les novetats d'enguany, la cursa d'iniciació. Per primera vegada la Unió Ciclista les Franqueses inclou les categories infantils al ciclocròs. En acabar, es succeiran les competicions en categories cadet, júnior i elit femení i masculí.

La tradició del ciclocròs a les Franqueses es remonta a ja fa 10 anys però no va ser fins fa 2015 quan la cita de les Franqueses va ser inclosa dins el calendari internacional (UCI). La Unió Ciclista les Franqueses compta amb esportistes de renom entre les seves files, com en Jofre Cullell, que durant la presentació de la cursa ha rebut un reconeixement per part del club. Cullell s'ha proclamat campió del ciclocròs, durant diversos anys seguits, en totes les categories en què ha competit. La seva propera fita és còrrer a Bèlgica, bressol del ciclisme.

A la presentació oficial també hi han assistit l'Alcalde, Francesc Colomé, el regidor d'Esports, Juan Antonio Corchado, el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Xavier Costa, a més a més, del president de la Unió Ciclista les Franqueses, Antoni Serra.

La darrera novetat d'enguany és la finalització de la cursa, diumenge al migdia, amb una fideuà per als assistents al ciclocròs. 

Durant la celebració de la competició es produiran algunes afectacions del trànsit a Bellavista:

Estacionament:
- Es prohibeix estacionar a l’aparcament situat al carrer de Valldoriolf, davant del centre comercial Mercadon. Aquesta zona queda reservada per a l'estacionament de les autocaravanes dels participants i pel personal autoritzat.
- Es prohibeix estacionar al carrer de Torre Pinós, des del carrer Valldoriolf fins al carrer de Provença.
Circulació:
- Diumenge,18 de novembre, es prohibeix la circulació al carrer de Torre Pinós, des de carrer Valldoriolf fins al carrer de Provença.
Recomanacions:
- Es recomana fer ús de l’aparcament públic situat al carrer de Barcelona.
- Es pot estacionar als carrers pròxims a la zona de competició (C. de Torre Pinós des del carrer Provença fins al carrer del Terme, C. de Valldoriolf a la zona de l’hotel i C. de Parpers).
Vies alternatives: 
- Tant si es vol accedir a la C-251 (sector Ramassar) com a Bellavista, es recomana fer ús de la C-352 (Rondes).

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la policia per telèfon, 938 467 575, per correu electrònic a  (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Arxivat a: Esports
Reconeixement a Jofre Cullell
Foto de grup de la presentació
Cartell
Afectacions de trànsit i d'estacionament
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)