Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

RNova i DeixaLlibres durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

15/11/2018

La deixalleria de les Franqueses participa en dos programes de reutilització d'objectes i materials

Del 17 al 25 de novembre, Setmana Europea de la Prevenció de Residus, la deixalleria recollirà llibres i objectes diversos que poden tenir una segona vida útil. La de les Franqueses es suma a dos iniciatives per a les deixalleries municipals, organitzades pel Consorci per a la Reducció de Residus del Vallès Oriental. 

RNova promou la recollida d'objectes en bon estat (mobles, bicicletes, estris de la llar, roba, sabates, electrodomèstics...) que, posteriorment, seran comercialitzats per entitats d'inserció sociolaboral de persones discapacitades o en risc d'exclusió social. Fins ara, RNova ha permès la reutilització de més de 12.000 objectes. 

DeixaLlibres promou la reutilització de llibres des de la deixalleria. S'hi poden deixar els llibres en bon estat que no es volen i agafar-ne'n d'altres. Aquest programa ha aconseguit reutilitzar ja 34.000 llibres a les deixalleries del Consorci.

A més, durant la setmana del 17 al 25, es realitzen tallers i activitats relacionades amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus més de 100 activitats en diversos municipis. A les Franqueses també hi ha programades diverses activitats.

 

 

Arxivat a: Obres i Serveis
DeixaLlibres
RNova
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)