Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 600 participants a la caminada de Llerona

13/11/2018

La 28a edició de la Caminada Popular de Llerona recorre 14 km de camins i corriols del municipi

Fins a 602 dos participants de totes les edats han gaudit, aquest diumenge, del recorregut de 14 km preparat per les associacions Festes i Esports Laurona. El punt de trobada i d'inscripció per als participants de darrera hora, ha estat el Consell del Poble de Llerona.

La sortida s'ha fet des del Consell de poble i s'han recorregut indrets de Corró d'Avall, Marata, Corró d'Amunt i Llerona. Enguany, per l'estat dels camins i la inestabilitat meteorològica s'ha escurçat 1 km el recorregut. La ruta ha enfilat des de Llerona cap a l'Ajuntament i l'Escola Camins, passant per Milpins, per arribar fins als cementiri de Marata. Des d'allà s'ha passat per Mas Avel·li, el bosc de Can Pagès, Can Tarafa, Can Ramis, el bosc de Can Sala, Can Diego i a la zona esportiva de Corró d'Amunt s'ha gaudit d'un abundós esmorzar. Des d'allà i ja de camí de tornada, el recorregut ha enfilat pel Sot de la Bell, el bosc de Ca l'Eimeric, el bosc de Can Rovira de Villar i pel pont de la BV1433 tornada a l'inici. 

Una bona caminada que ha acabat amb un altre mos i un petit obsequi pels participanst.

Arxivat a: Cultura
28a Caminada Popular de Llerona
28a Caminada Popular de Llerona
28a Caminada Popular de Llerona
28a Caminada Popular de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2019 a les 14:52h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)