Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses aposta per la promoció de les activitats físico esportives als centre educatius

13/11/2018

Diversos centres educatius signen acords de col.laboració amb el Patronat Municipal d'Esports.

Les Franqueses aposta des de ja fa uns quants cursos per la formació acadèmica en activitats físico esportives i en la formació de tècnics, i encara fa més que ho fa per la promoció de l'activitat física entre tots els habitants del municipi. En aquest context, el Patronat Municipal d'Esports i els instituts Lauro i el Til·ler, han renovat l'acord de col.laboració entre les dues parts.

Segons el conveni, l'Ajuntament es compromet a cedir diversos espais esportius per a la realització d'activitats curriculars dels alumnes d'Educació Secundària Obligatòria i del cicles formatius de Grau Mig i Superior: el Pavelló Esportiu Municipal, la pista poliesportiva coberta, les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal amb autorització de l'empresa adjudicatària, el Camp de Futbol Municipal, el camp de futbol7, les pistes de pàdel i tennis i, en el cas de l'Institut Lauro per un tema de proximitat, la Zona Esportiva Municipal de Bellavista. De la mateixa manera, els dos instituts es comprometen a la cessió de les seves instal·lacions esportives per a la realització del Programa Escolar de Promoció Esportiva, per a alumnes de primària, i per a les activitats de l'Associació Apadis, en el cas de les pistes, vestidors i gimnàs del Lauro.

L'acord també compromet al Patronat Municipal d'Esports a col·laborar i donar suport en les activats esportives complementàries organitzades pels instituts (sortides, esquiades...) fent una aportació econòmica anual.

Paral·lelament, l'Escola Camins també ha signat un acord amb l'Ajuntament per a la col·laboració entre l'AMPA de l'escola, el patronat i el CB les Franqueses per desenvolupar l'activitat de bàsquet al centre.

Arxivat a: Esports
Jordi Orta, director de l'Institut Lauro i Juan Antonio Corchado, president del Patronat Municipal d'Esports
Maria del Valle Portero, directora de l'Institut el Til·ler i Juan Antonio Corchado, president del Patronat Municipal d'Esports
Ruth Garcia, de l'Ampa de l'Escola Camins i Juan Antonio Corchado, president del Patronat Municipal d'Esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)