Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Els equipaments han d’acabar sent tots de titularitat municipal”

07/11/2018

L’Ajuntament passa a ser propietari de 24.591 m2 dels voltants de la parròquia de Santa Maria de Llerona

L’Ajuntament i la família Rovira de Villar han signat el traspàs a mans municipals de 24.591 m2 de terrenys. D’aquests, un total de 16.960 són terrenys de nova adquisició i que permetran ampliar la zona esportiva de Llerona. La resta són part del camp de futbol i de l’actual zona de vestidors.

Durant la signatura, l’Alcalde, Francesc Colomé, ha expressat la voluntat de l’Ajuntament de, a llarg termini, ser propietari de bona part de la zona esportiva , ja que, “els equipaments ha d’acabar sent tots de titularitat municipal” i que cal “anar cap a fer pública també la part del camp de futbol que encara és del bisbat”.

Al desembre de 2017, l’Ajuntament i el Bisbat de Terrassa van signar una cessió per 25 anys dels terrenys on hi ha situada la zona esportiva municipal, el Casal Cultural i una part del camp de futbol. Aquesta cessió ha permès realitzar la 1a fase de remodelació de la zona i licitar la segona fase, que afecta al Casal Cultural.

Amb els terrenys adquirits avui a la família Rovira de Villar, a més que la majoria del camp de futbol passi a ser de titularitat municipal, també es podrà desenvolupar la tercera fase del projecte: construcció d’una amplia zona d’estacionament, d’un camp de futbol 7 i d’equips de futbol residents.

La fórmula per a aquesta adquisició ha estat la d’intercanvi o permuta. A canvi dels terrenys de Llerona, la família Rovira de Villar passarà a ser propietària de dos parcel·les al carrer d’Anna Maria Mogas i al polígon del Ramassar. Aquests terrenys, actualment qualificats com a equipaments, estan pendents de la modificació del Pla General per a passar a ser terreny industrial.

 

Arxivat a: Esports, Urbanisme i Activitats
Moment de la signatura
Signatura del conveni
Signatura del conveni
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)