Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llum verda a la urbanització dels exteriors del Centre Cultural de Corró d’Avall

05/11/2018

L’obra ja està adjudicada i adequarà 6.369m2 d’accessos, aparcament i zona verda d’ús públic.

Les obres per a l’adequació del Centre Cultural de Corró d’Avall com a espai d’usos polivalent avancen ja des de dos fronts. D’una banda, les obres de l’edifici que acollirà el Centre d’Atenció Primària, la nova biblioteca i la pista poliesportiva estan en marxa des del mes de març. D’una altra, l’adequació dels exteriors de l’edifici i de la coberta ja ha estat adjudicada.

L’empresa Constructora Calaf, S.A. té 3 mesos, des de que s’ iniciïn les obres, per adequar i transformar el perímetre de l’equipament. Aquesta obra comprèn l’actuació en tres espais diferents:

- L’arranjament de l’explanada oest, delimitada per la plaça de Can Prat i el passeig de Tagamanent, suposarà la creació d’un espai combinat de zona verda i estacionament. Des d’aquesta zona s’accedirà al Centre d’Atenció Primària.  D’una banda s’hi crearan talussos d’arbustos que resseguiran la plaça i el carrer de la Verge de Montserrat i, d’una altra, la zona d’aparcament .

- L’adequació de l’accés per a vianants a la biblioteca i al pavelló que es situarà a la zona sud (c. Verge de Montserrat).

- L’arranjament de la coberta del Centre Cultural, transitable i accessible a peu pla des del carrer de l’Onze de Setembre, on es crearà una zona enjardinada i una àrea de descans.

La inversió per a l’adequació els exteriors del Centre Cultural de Corró d’Avall és de 821.603 euros.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Esplanada oest del Centre Cultural de Corró d'Avall
Coberta transitable a la zona est
Futur accès a la coberta transitable per la zona est
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 13:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)