Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El bosc del Corror, les hores terrorífiques a Corró d'Amunt

05/11/2018

Licàntrops i vampirs a la castanyada de Corró d'Amunt

Aquest ha estat un any de canvis a la celebració de la castanyada de Corró d'Amunt. Enguany, els escenaris han deixat l'interior de les Antigues Escoles per donar protagonisme al bosc. El camí del cementiri ha estat el camp de batalla entre licàntrops i vampirs i, en mig de la batalla, un públic nombrós que ha patit el terror en el seu estat més pur.

Aquest any la nit del terror a Corró d'Amunt ha comptat amb les col·laboracions habituals: els veïns i veïnes com a actors i l'escola Margaret per la maquillatge i les caracteritzacions. També s'ha comptat amb la col·laboració dels propietaris per on circula el camí.

La valoració que l'organització fa del Bosc del Corror és molt positiva, tot i la meteorologia, i ja estan pensant en la propera edició i en com millorar les llargues cues que es fan per participar en una de les cites més esperades de la tardor.

Arxivat a: Cultura
Bosc del Corror
Bosc del Corror
Bosc del Corror
Bosc del Corror
Bosc del Corror
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)