Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Familiars d’exiliats i presos polítics catalans participaran divendres a “A presó”

24/10/2018

La projecció d’un audiovisual, la intervenció de l’advocat i historiador Joan Garriga, poemes sobre l’exili i cançons per la llibertat donaran forma a l’acte

Aquest divendres, a les 19.30 hores, al Casal Cultural de Corró d’Avall (Avinguda Mossèn Pere Baixeras, s/n) es representarà l’acte “A presó”, una iniciativa organitzada per l’entitat La Garriga secreta i l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès. “A presó” ha anat a altres municipis del Vallès Oriental, però en aquest cas s’ha plantejat una modificació. I és que aquesta versió inclou una taula rodona amb familiars d’exiliats i presos polítics catalans. En contret, hi haurà Alba Puig, filla de Lluís Puig; Esther Cuixart, germana de Jordi Cuixart; i Bernat Pegueroles, marit de Carme Forcadell.

“A presó” començarà amb la projecció d’un audiovisual fet a partir d’imatges del fotògraf Ramon Ferrandis captades a la presó Model. Acte seguit, l’advocat i historiador Joan Garriga farà una reflexió sobre la judicatura espanyola, la reclusió i els presos polítics catalans. Una reflexió que precedirà la taula rodona amb Puig, Cuixart i Pegueroles. L’acte clourà amb poemes sobre l’exili, a càrrec d’Antoni Pardo, i cançons per la llibertat del grup Indesinenter, format per Laura Garriga i Carles Riba.

Arxivat a: Ajuntament
A presó
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 14:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)