Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llerona inaugura la remodelació de la zona esportiva

22/10/2018

A finals de novembre es resoldrà la licitació de les obres al Casal Cultural de Llerona, segona fase de l'actuació.

Llerona ha recuperat aquest cap de setmana la zona esportiva després de les obres de remodelació i ho fet amb una jornada lúdicoesportiva. Aquest diumenge els veïns i veïnes que s'hi han acostat han pogut gaudir de les noves instal·lacions.

La festa d'inauguració ha comptat amb jocs gegants i inflables pels petits, un espai per a nadons amb ENEI i partits de futbol, pàdel i petanca durant tot el matí. Al punt del migdia les autoritats, l'Alcalde, Francesc Colomé, el regidor d'Esports, Juan Antonio Corchado i el Diaca, Josep Maria Fernàndez, acompanyats per la majoria de regidors, han fet la inauguració oficial i la benedicció de les noves instal·lacions. Durant els parlament es va destacar la importància d'aquest espai com a zona de lleure per als veïns de Llerona i de la resta de les Franqueses, la seva importància com a centre neuràlgic del poble i les ampliacions i millores que es realitzaran en els propers mesos. La primera d'aquestes millores és la del Centre Cultural que ja està en procés de licitació i que transformarà la sala en un espai polivalent. A finals del mes de novembre es resoldrà el concurs d'ajudicació d'aquestes obres. Es tracta de la segona fase del projecte de remodelació de la zona esportiva de Llerona. En una tercera fase, s'incorporaran els terrenys de la família Rovira de Villar que l'Ajuntament ha adquirit gràcies a una permuta i que permetran millorar el camp de futbol, crear un camp de futbol 7 i una àmplia zona d'aparcament.

Amb les reformes inaugurades aquest diumenge, les corresponents a la primera fase de l'actuació, la zona esportiva de Llerona ha incorporat amb una pista de pàdel, una pista polivalent (amb la possibilitat de jugar a futbol, bàsquet o handbol), us espai pel tennis taula i una nova zona de jocs infantils. També s'han arranjat les pistes de petanca, la pista de tennis, els accessos  i les zones enjardinades.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Urbanisme i Activitats
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Inauguració zona esportiva de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2020 a les 11:05h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)