Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Gent del Vallès presenta "Les Franqueses per la Llibertat"

22/10/2018

Música i actors del municipi s'uneixen en un concert solidari

El Teatre Auditori de Bellavista serà l'escenari, el proper 8 de novembre a les 21 h, de l'espectacle Les Franqueses per la llibertat. L'objectiu és realitzar un acte solidari de recaptació de fons per l'Associació Catalana pels Drets Civils que els destinarà a la caixa de resistència per als presos i els exiliats polítics. 

Membres dels 5 grups de teatre i dels 4 cors del municipi han unit esforços sota la direcció escènica i dramàtica de Francesca Masclans i David Cuspinera. Sobre l'escenari 16 cadires buides s'aniran omplint dels actors que llegiran textos i cartes dels polítics empresonats i exilitats. Masclans, durant la presentació d'avui ha destacat la implicació de tots els cantaires i actors que venen de tots els pobles de les Franqueses. 

A la presentació hi han assistit la regidora de Cultura, Marina Ginestí, Francesca Masclans com a escenògrafa i Joan Colomo i Dolors Isard, representants de Gent del Vallès i coordinadors de l'espectacle. Les Franqueses per la llibertat també compta amb la participació de Daniel Pérez, a la direcció musical i de Josep Maria Farnés, entre d'altres.

Des d'avui ja es poden comprar les entrades que tenen un preu de 18 euros.

Arxivat a: Cultura
Presenta de "Les Franqueses per la Llibertat"
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)