Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primera trobada per començar a parlar del Pla Local d'Infància i Joventut

17/10/2018

L'àrea d'Infància i Joventut obre un procés participatiu per redefinir el pla

Ja hi ha programades dues trobades amb joves per començar a redefinir el Pla Local d'Infància i Joventut. La primera a és avui, 17 d'octubre, al Centre Municipal de Joves de Bellavista (CMJ) (c/Astúries, 1) a les 18.30 h. La segona, demà a la mateix hora, al CMJ de Corró d'Avall (Av. de la Sagrera, 1). Aquestes trobades estan obertes als joves de tot el municipi i tenen com a objectiu recollir les seves opinions, interessos i necessitats.

L'actual Pla Local d'Infància i Joventut data de 2012. Ara, 6 anys més tard, s'ha plantejat la necessitat de fer evolucionar el pla per recollir els canvis que la societat, els joves i els infants han incorporat en aquests anys. El document resultant d'aquest procés participatiu ha de ser una eina de gestió de les actuacions de l'àrea i acompanyant del Projecte Educatiu Marc, eix rector dels dissenys i programes dels serveis educatius d'Infància i Joventut.

Properament es realitzaran més trobades amb entitats i persones relacionades amb els joves i els infants i també es crearà una enquesta on line oberta a tots els joves. 

Arxivat a: Infància i Joventut
Infància i Joventut
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2020 a les 08:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)