Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’excursió al Palau de la Música i a la Casa de la Seda en dos dies

17/10/2018

Més de 400 persones participen en aquesta sortida organitzada per l'àrea de Gent Gran de l'Ajuntament.

Les sortides per a la gent gran de les Franqueses són ja tot un clàssic que pocs es volen perdre. Aquest dimarts, dos autocars s’han sumat als cinc que la setmana passada van sortir dels diversos pobles per enfilar cap a Barcelona. Allà els esperaven dues visites culturals i un bon dinar.

Primer han visitat la Casa de la Seda, el darrer edifici gremial que queda a la capital i que amaga veritables filigranes en fusteria, a més de tenir les parets de les sales folrades de seda. Allà han conegut la història d'aquest edifici de més de 300 anys i declarat monument nacional el 1919 i de l'ofici del gremi de velluters de Barcelona. 

La segona parada ha estat al Palau de la Música Catalana, Patrimoni Mundial de la Unesco i també monument nacional. Allà han pogut gaudir de la majestuositat d'aquest edifici modernista, construit a principis del segle XX per Domènech i Montaner com a seu de l'Orfeó Català. També han gaudit d'una petita audició de piano que els ha permès copsar la coneguda sonoritat de l'auditori del Palau. La darrera cita de l'excursió ha estat la platja de la Mar Bella on han dinat i passejat.

Arxivat a: Gent Gran
Visita al Palau de la Música Catalana
Vista a la Casa de la Seda
Dinar a la platja de la Mar Bella
Segona visita al Palau de la Música i a la Casa de la Seda a Barcelona
Segona visita al Palau de la Música i a la Casa de la Seda a Barcelona
Segona visita al Palau de la Música i a la Casa de la Seda a Barcelona
Segona visita al Palau de la Música i a la Casa de la Seda a Barcelona
Segona visita al Palau de la Música i a la Casa de la Seda a Barcelona
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)