Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El programa Entrena la Mitja incrementa la presència femenina

09/10/2018

Es presenta el programa que entrena els futurs corredors de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga 2019

Representants de la Mitja, de l'Ajuntament i corredors s'han trobat per fer la presentació oficial del programa Entrena la Mitja 2019. Aquest programa, que ja va arrencar a principis de setembre, compta ja amb una seixantena d'inscrits a les Franqueses i continua obert a noves incorporacions. Enguany destaca que la participació femenina s'ha incrementat i ja arriba al 40% dels atletes que es preparen per la cursa a les Franqueses. Tammateix, les dones que al final participen a la Mitja suposen encara només el 21% del total. Una xifra lluny de la paritat però que s'incrementa exponencialment anya rere any.

Els entrenaments són els dilluns, dimarts i dimecres de 8 a 9 del vespre i, durants aquests primers dies està servint per situar els corredors segons la seva experiència. De moment s'està treballant en dos grups: el d'iniciació per a corredors novells i el dels corredors que treballen per obtenir marques. L'objectiu de tots és còrrer la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, sencera o el quart de mijta, però també es preparen per a les proves prèvies: el Tast de la Mitja del proper 27 d'octubre i els 10km de les Franqueses del 18 de novembre.

La presentació del program Entrena la Mitja ha comptat amb la presència dels responsables de la cursa, Toni Cornellas i Joan Villuendas, de Rafa Lora en nom d'A4elKM i del regidor de l'Ajuntament de les Franqueses, José Antonio Aguilera. 

Arxivat a: Esports
Foto de grup de la presentació de l'Entrena la Mitja
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)