Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La tempesta de diumenge a la tarda obliga a tancar els guals i a fer diverses sortides

08/10/2018

El Servei Meterològic de Catalunya alerta de possibles nous episodis de pluja intensa per demà

El Servei Meteorològic de Catalunya manté activada la prealerta Inuncat per a les properes hores, ja que es podrien repetir episodis de pluja intensa com els d'ahir. De fet, aquest diumenge, l'acumulació d'aigua ha obligat a tancar els guals de Cal Forcaire i del Falgar i no s'han pogut reobrir fins el matí de dilluns. La pluja acumulada a partir de les 18 h de diumenge, també ha fet saltar diverses tapes del clavegueram i ha obligat a tancar el Camí de Can Pep. Al Camí de Can Ramon Coix, a Corró d'Avall, també ha caigut un arbre.

El SEM ha publicat el mapes d'alerta i es preveu que la pluja més intensa es produeixi aquesta matinada i demà al vespre. Per tant, cal estar alerta amb les indicacions i, en cas de pluja, evitar creuar el riu pels guals.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Mapes del Servei Meteorològic de Catalunya
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)