Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Vaig buscar la fotografia, però també la implicació personal"

05/10/2018

L'exposició "L'Ànma als informatius de TV3 es podrà visitar al vestíbul de l'Ajuntament fins al 5 de novembre

La sala de plens ha quedat plena aquest dijous al vespre per assistir a la inauguració de l'exposició "L'Ànima als informatius de TV3" de Jordi Ribó. I és que el fotògraf va voler copsar com vivia la redacció de la Televisió de Catalunya els dies posteriors a l'1 d'octubre. El resultat són 12 plafons d'1 x 1 metre amb fotografies en blanc i negre. "Vaig buscar la fotografia, però també la implicació personal", explica Ribó. 

I precisament per conèixer com han viscut els periodistes de TV3 tot el tractament informatiu després de l'1 d'octubre hem inaugurat l'exposició amb una conferència amb David Bassa, director d'informatius de TV3, i Carles Prats, presentador i editor del TN Migdia, i moderada de Montse Eras, directora del diari Somlesfranqueses. "Retrata molt bé les vivències del que fem cada dia. Ha sabut captar l'essència dels informatius. Es veu que és un treball d'equip en què es debat sobre com ho farem. I ho hem de fer de la millora manera possible. L'exposició és una porta per poder conèixer com funciona TV3 i com treballem", ha explicat Carles Prats. Per la seva banda, el director d'informatius de TV3, David Bassa, ha explicat la pressió que han viscut el canal de televisió i els periodistes. "Quan vam tenir la pressió al damunt  vam decidir obrir les portes de la redacció de bat a bat als mitjans de comunicació de tot arreu. Quan venien volien saber què passava. No havia passat mai a Europa que un govern es plantegés tancar una televisió pública", ha explicat Bassa. Durant la conferència, els periodistes també han parlat de la responsabilitat dels professionals a l'hora de tractar la informació. "La primera pressió és nostra. Tenim molta responsabilitat i això també té un cost a nivell emocional", ha assegurat Prats fent referència a la importància de fer arribar la informació als espectadors amb la màxima professionalitat. 

L'exposició, que mostra la feina dels informatius durant dies complexes a nivell polític, es pot visitar al vestíbul de l'Ajuntament fins al 5 de novembre. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Exposició L'Ànims dels informatius de TV3
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)