Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La vitalitat dels més grans de Corró d'Avall, en una setmana

05/10/2018

El Casal de la Gent Gran les Franqueses tanca la Setmana Cultural amb un gran èxit de participació

Durant 7 dies el Casal de la Gent Gran les Franqueses ha sumat a les activitats habituals, tot un reguitzell d'exhibicions i mostres de la feina i els tallers que realitzen al casal. Com cada any, s'han organitzat prop d'una vintena d'activitats on hi participen, com a espectadors o dalt l'escenari, la majoria d'usuaris.

Les activitat han començat amb la inauguració de l'exposició del treballs manuals dels diversos tallers com el d'estany, el costura amb punt de creu, mig punt, ganxet... o el de vestits de paper. Paral·lelament, s'han iniciat els campionats de les diverses modalitats: petanca, dòmino, billar i parxís femení. El primer dia, per la tarda, la música també ha sonat al casal amb els playbacks de Vallès Músic. La resta de la setmana hi ha hagut dues representacions teatrals: Aquí no paga nadie a càrrec del grup de Teatre Bellavista i El tonto es un sabio del grup "L'Amistat" del Casal les Franqueses. Els usuaris també han pogut gaudir i participar en les sardanes, cantar havaneres o escoltar les corals del Casal de la Gent Gran de Granollers, del de Canovelles i de les Franqueses i gaudir de les veus de les Gospel Girls o gaudir de l'actuació de la rondalla Esplai Caixa i del ball de Gitanes. També hi ha hagut temps pels balls en línia més marxosos o el ball lliure amb David Magí. I com cada any, no ha faltat el dinar de germanor que ha omplert la sala del bar del casal.

Arxivat a: Gent Gran
Treatre al Casal de la Gent Gran les Franqueses
Balls en línia durant la Setmana Cultural
Exposició de la Setmana Cultural del Casal de la Gent Gran les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)