Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La parròquia de Sant Francesc d’Assís celebra cinc anys

03/10/2018

Diumenge serà un dels darrers aniversaris a l’actual local ja que el projecte de construcció de la nova església ja està en marxa

Ara fa 5 anys que l’església de Sant Francesc d’Assís de Bellavista va convertir-se en parròquia. Després d’anys d’estar adscrita als Frares de Granollers, finalment  l’any 2013 el bisbat de Terrassa va concedir l’autonomia a l’església. Aquest diumenge la comunitat parroquial inicia les celebracions amb una missa a les 11 h i una jornada de portes obertes i un pica pica als locals del carrer Barcelona en acabar la cerimònia, a les 12.30 h. Durant la jornada es donaran a conèixer els diferents grups de treballs de la parròquia i de la comunitat.

Els actes es fan coincidir amb la celebració de Sant Francesc i són l’inici de diverses activitats programades. La periodista Laura Mor en col·laboració amb diversos membres de la parròquia està escrivint un llibre que es presentarà cap a la primavera i també, durant 2019, hi ha previst posar en escena l’obra “Francesco” basada en la vida de Sant Francesc d’Assís.

Paral·lelament a l’aniversari i les activitats habituals de la parròquia, un dels projectes que continua endavant és la construcció de la nova església. L’edifici es construirà en uns terrenys del Bisbat de Terrassa situats a la plaça Nova de Bellavista tocant al passeig d’Andalusia.

Arxivat a: Cultura
5è aniversari de Sant Francesc d'Assís
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)